Naši partneri


Kompanija Eko Elektrofrigo je distributer proizvoda kompanije Bitzer za teritoriju Republike Srbije. Bitzer Group već 86 godina daje ključan doprinos inovativnim proizvodima i uslugama iz oblasti tehnologije hlađenja i klimatizacije. Danas kompanija Bitzer predstavlja vodećeg svetskog proizvođača kompresora, prepoznatljivih po svojoj efikasnosti, operativnoj pouzdanosti i niskim troškovima životog ciklusa u najrazličitijim, kako industrijskim, tako i komercijalnim sistemima hlađenja. Svojim kvalitetom Bitzer kompresori garantuju stabilan i pouzdan rad sistema čiji su ključan deo.

U ponudi se nalaze:

  • klipni kompresori,
  • vijčani kompresori,
  • scroll kompresori.

Pogledajte dokumentaciju

Pogledajte sajt 


Kompanija Eko Elektrofrigo je distributer proizvoda kompanije Danfoss za teritoriju Republike Srbije. Danfoss predstavlja vodećeg svetskog proizvođača i distributera automatike za industriju hlađenja i klimatizacije. Prodajni asortiman proizvoda za oblast industrijskog hlađenja predstavlja najkompletniji na svetskom tržištu. Primena Danfoss komponenti je široka, od instalacija u komercijalnom hlađenju, do velikih industrijskih sistema hlađenja.

Danfossov proizvodni program ,,Climate Solutions za hlađenje’’ obuhvata kompletnu i široku paletu ventila (nepovratni, kontrolni i regulacioni, ekspanzioni, sigurnosni, elektromagnetni, zaustavni...), zatim elektronskih kontrolera, prekidača, senzora i transmitera, filtera i hvatača nečistoća, kao i kompresora i kondenzacijskih jedinica.

Pogledajte dokumentaciju

Pogledajte sajt 


Kompanija Eko Elektrofrigo je generalni zastupnik i distributer proizvoda kompanije Alfa Laval za teritoriju Republike Srbije. Sa iskustvom od 80 godina u inovacijama prenosa toplote, Alfa Laval je danas kompanija koja svojim proizvodima obezbeđuje sigurnost i maksimalne performanse za bilo koju primenu.

U našoj ponudi proizvoda kompanije Alfa Laval se nalaze pločasti izmenjivači toplote. Predstavljaju savršeno dizajnirane jedinice, optimizovane tako da obezbeđuju vrhunske toplotne performanse, a pre svega maksimalnu pouzdanost. Osmišljeni su i konstruisani na način da postižu najveći mogući toplotni učinak, a najmanji mogući ekološki otisak. Primenu pronalaze u najrazličitijim sistemima koji imaju potrebu za izmenjivačima toplote, od komercijalnog i industrijskog hlađenja, procesnih čilera, pa do toplotnih pumpi.

Pogledajte dokumentaciju

Pogledajte sajt 


Kompanija Eko Elektrofrigo je distributer proizvoda kompanije Alfa Lu-Ve za teritoriju Republike Srbije. Višedecenijsko iskustvo u oblasti proizvodnje i distribucije vazdušnih hladnjaka i kondenzatora svrstava kompaniju Alfa Lu-Ve u jednog od vodećih distributera za ovu vrstu proizvoda u Evropi.

Proizvodi se odlikuju visokim tehničkim standardima, čiji dizajn je baziran na konkretnim uslovima primene i eksploatacije. Izbor potrebnih hladnjaka vazduha i kondenzatora je moguće izvršiti u širokom dijapazonu ponuđenih modela, čime se osigurava primena najpogodnijeg uređaja za konkretan slučaj. Uređaji su sertifikovani od strane EUROVENTa.

Pogledajte dokumentaciju

Pogledajte sajt


Güven Soğutma je danas jedan od vodećih brendova na međunarodnom tržištu iz oblasti proizvodnje posuda pod visokim pritiskom i rashladne opreme za industrijski sektor hlađenja. Eko Elektrofrigo u svoje rashladne agregate ugrađuje širok spektar GVN opreme, od resivera, rezervoara ulja, separatora ulja, regulatora nivoa ulja, do filtera i prateće armature. Preko 35 godina iskustva u proizvodnji ove opreme i konstantan rast kompanije garantuju njen najviši kvalitet.

Pogledajte dokumentaciju

Pogledajte sajt


Posebnu pažnju Eko Elektrofrigo posvećuje projektovanju hladnjača sa kontrolisanom atmosferom. Kako je kod ovakvih sistema kvalitet same opreme presudan za kontrolu atmosfere, Eko Elektrofrigo se odlučio za saradnju sa liderom u oblasti proizvodnje ovakve opreme, kompaniju Isolcell. Kompanija Isolcell predstavlja pionira u ovoj oblasti i proizvođača najkvalitetnije opreme za sisteme sa kontrolisanom atmosferom preko 60 godina. 

Pogledajte sajt