Termoizolacija

Kompanija Eko Elektrofrigo u svom asortimanu opreme ima i termoizolacione panele i termoizolaciona vrata renomiranih evropskih proizvođača. U mogućnosti smo da ponudimo isporuku termoizolacione opreme, proizvođača po želji investitora ili po našoj preporuci, sa ili bez ugradnje, u skladu sa zahtevima korisnika.

Montaža panela se vrši sistemom vertikalnog slaganja i na taj način se formiraju prostori hladnjače. Ugradnju vrši stručno osoblje, sa dugogodišnjim iskustvom, što garantuje vrhunski kvalitet i trajnost izvedenog objekta.

Takođe, u našoj ponudi se nalaze i hladionička vrata. Vršimo isporuku i montažu hladioničkih vrata različitih dimenzija i tipova, proizvedenih od strane renomiranih evropskih proizvođača, specijalizovanih za proizvodnju vrata za rashladne komore u komercijalnom i industrijskom sektoru. Standardni tipovi hladioničkih vrata koja se koriste u rashladnoj industriji su klizna i zaokretna, a mogu biti izvedena sa ili bez grejača, u zavisnosti od vrste hlađenog prostora gde se montiraju, a u skladu sa zahtevom korisnika.