ZAŠTO EKOELEKTROFRIGO

SAVREMENA I INOVATIVNA REŠENJA

Od prvih dana, do danas, kompanija Eko Elektrofrigo predstavlja lidera u inovacijama na polju rashladne tehnike. Težnja da koristimo najsavremeniju tehnologiju, a da rešenja prilagodimo zahtevima investitora, predstavljaju naš lični pečat 26 godina.

INŽENJERING

Uz 26 godina iskustva i tim od 8 inženjera, veliki broj ozbiljnih referenci, garantuje se najviši nivo kvaliteta inženjering usluga. Uz kreativan timski rad, cilj je da pomognemo našim klijentima da ostvare svoje zahteve, dodajući vrednost kroz tehničku raznovrsnost i efikasnu organizaciju.

PROIZVODNJA

U sopstvenoj radionici, prema zahtevima klijenata, uz iskusan tim majstora stvaramo naše proizvode.

KLJUČ U RUKE

Sa pouzdanim, profesionalnim timom saradnika nudimo realizaciju najsavremenijih projekata hladnjača po principu “ključ u ruke”. Naše reference govore za nas.

KVALITET I POUZDANOST

Sa ciljem da sa investitorima uvek ostvarimo dugoročnu saradnju, beskompromisno stavljamo akcenat na kvalitet i pouzdanost usluga i proizvoda koje nudimo.

TRENING I OBUKA

Stručan tim nudi mogućnost organizacije treninga iz oblasti rashladne tehnike. Redovan deo usluga Eko Elektrofrigo jeste i obuka korisnika prilikom primopredaje naših proizvoda, odnosno izvedenih objekata.

DISTRIBUTERI RASHLADNE OPREME

Kao glavni distributer opreme poznatih evropskih kompanija kao što su Bitzer, Danfoss, Alfa Lu-Ve i sl. za Republiku Srbiju, nudimo mogućnost isporuke najrazličitijih delova i opreme za rashladne sisteme.

ODRŽAVANJE I SERVIS OPREME

Redovno preventivno održavanje izvedenih objekata i podrška korisnicima 24/7, uz obezbeđeno snabdevanje rezervnim delovima za isporučenu opremu od strane dobavljača, čiji smo distributeri.

O kompaniji Eko Elekofrigo

Kompanija Eko Elektrofrigo d.o.o. je porodično preduzeće osnovano 1996. godine, koje od prvih dana svog poslovanja teži inovativnim rešenjima iz oblasti rashladne tehnike. U sektoru industrijskog hlađenja u Republici Srbiji i regionu, Eko Elektrofrigo je danas jedan od lidera. Odlikujemo se veoma kompleksnom i jedinstvenom ponudom rashladnih proizvoda, gde se, kao glavni adut, ističe sposobnost za projektovanjem i izvođenjem nestandardizovanih rešenja, potpuno prilagođenih zahtevima investitora.

Kompanija danas pokriva oblast industrijske rashladne opreme, komercijalnih rashladnih uređaja, industrijske opreme za preradu mesa, povrća i voća, sa kompletnom linijom profesionalnih usluga od konsaltinga, projektovanja, prodaje opreme, do montaže i na kraju održavanja. Time se u potpunosti zatvara krug svih usluga koje kupac može zahtevati, od standardnih do najzahtevnijih. Zahvaljujući stručnom timu i njihovom znanju, iskustvu i kreativnim idejama, možemo da obezbedimo, kreiramo i implementiramo najsavremenija i najefikasnija rešenja na jednom mestu, kao što su:

  • kompletan asortiman opreme uz profesionalnu tehničku podršku,
  • izbor najoptimalnijih tehničkih rešenja i opreme koja zadovoljava potrebe i mogućnosti potrošača,
  • oprema međunarodno priznatih proizvođača,
  • stručna i profesionalna montaža,
  • redovno održavanje i servis,
  • siguran i pouzdan rad.
ISTORIJAT KOMPANIJE

1996.

- osnivanje Eko Elekofrigo kao trgovačke kompanije i potpisivanje prvog ugovora o distribuciji sa kompanijom Danfoss

1998.

- potpisivanje ugovora o distribuciji sa kompanijom Bitzer
- prvi samostalni inženjering posao rashladnih instalacija u prvom megamarket objektu u Srbiji

2000.

- Eko Elektrofrigo postaje generalni distributer za proizvode kompanije Alfa Laval

2002.

- prvo samostalno projektovanje i izvođenje hladnjača za zamrzavanje i skladištenje maline, 5 hladnjača ukupnog kapaciteta 4000 tona

2006.

- kompletan posao projektovanja i izvođenja rashladnih instalacija u novom pogonu Industrije mesa Matijević, najvećoj klanici mesa u Republici Srbiji sa kapacitetom prerade 100 tona mesa na dan
- prvi projekat ključ u ruke i prva ULO hladnjača za jabuku Slankamenka u Slankamenu
- tri rashladna tunela za smrzavanje maline kapaciteta po 50 t na dan u hladnjači Frucom u Arilju – najveći tuneli za zamrzavanje bez pothlade u Republici Srbiji

2009.

- u Indistriji mesa Matijević kompletiran pumpni sistem freona R404a za šest pločastih vertikalnih zamrzivača kapaciteta 6x1500 kg u šarži od 3 h

2012.

- hladnjača za malinu “Zadrugar” kapaciteta 4000 tona, energetski najefikasnija hladnjača u Republici Srbiji sa tri rashladna tunela za smrzavanje maline kapaciteta 3 x 30 tona na dan

2014.

- prvi projekti Eko Elektrofriga u inostranstvu (Hrvatska, Slovenija, Poljska...)

2020.

- najveći projekat koji je Eko Elektrofrigo realizovao, ULO hladnjača za jabuku “Celanova” u Vršcu, ukupnog kapaciteta 10 000 tona

Najnovije informacije